.

Krátká recenze vibrátoru Michael od Káťy

Co vás rozhodně na první pohled u vibrátoru zaujme, je jeho luxusní, nadčasový vzhled, který je však velmi něžný, až princeznovský. Myslím si, že by neměl takovýto krásný kousek chybět v hravém šuplíku žádné z nás. Pokud nemáte mnoho zkušeností s pomůckami tohoto typu, domnívám se, že zmiňovaný model je pro méně zkušené jasná volba, i co se týče průměrné velikosti. Další výhodu shledávám v jeho měkkém, až sametovém povrchu. Jedná se o zdravotně nezávadný silikon. Vibrátor je celý hladký, nemusíte se bát žádného nepříjemného zachytávání.

Další výhodou je vysoká škála vibračních módů různé intenzity a pulzování, díky nimž si každá žena může nastavit podle nálady, co ji zrovna bude v daný moment nejvíce vyhovovat. Další plusové body má rozhodně špička vibrátoru, která je anatomicky velmi dobře tvarovaná. Nejen, že usnadní nalézt snadno bod G, ale je žádoucí ji využít i na dráždění klitorisu. Rozhodně mohu tento vibrátor doporučit, a to nejen pro single ženy.

Na výše popsaný vibrátor pro stimulaci bodu G se můžete podívat přímo do e-shopu, vibrátor Michale je momenátlně skladem.