.

Jak sbalit zajíčka v pěti bodech!

Jak sbalit zajíčka v pěti bodech! Taky jste si všimly, že zatímco dřív nás nechávali mladší muži zcela chladnými, s přibývajícím věkem (naším... ale jejich vlastně taky) jako by na nich přece jen něco bylo? Takže jak na ně, aby z nás byli stejně hotoví jako my z nich, nebo ideálně ještě o chlup víc? 

1. Hýčkejte seJak_sbalit_zajíčk_a_v_pěti_bodech_Vibrátory-cz

Mějte se ráda a pečujte o sebe. Je jedno, jestli je vám dvacet nebo padesát, a je jedno, jestli máte zálusk syna sousedky nebo na toho prošedlého Casanovu z vedlejší kanceláře. Pokud se nebudete mít ráda, nedostanete ani jednoho. Znát svou cenu je základ úspěchu. A s tím souvisí i umění hýčkat se a pečovat o sebe.

2. Správný výběr je základ

Poznáte je bezpečně. Jdou proti vám v partě (nebo spíše ve smečce?) a většina z nich hledí skrze vás. Řekněme si to na rovinu, prostě nejste jejich cílová skupina. Ale on ne. On se dívá přímo na vás a má to v očích. Je fascinován, potkal Bohyni. Chce vás. To je váš zajíček.

3. Nebuďte zajda

Chlapci nerandí se staršími ženami proto, aby pak na diskotéce museli krotit jejich diblíkovské výlevy. Proto pokud máte neovladatelnou touhu vrátit se o pár let (či dekád) v čase, najděte si raději staršího muže, pro kterého budete zajíček vy. Pro svého mladíčka zůstaňte tou nedostižnou Bohyní, kterou ve vás tenkrát poprvé uviděl.

4. Nedělejte mu mamink

Ačkoli mírný Oidipovský komplex patrně má alespoň minimální zásluhu na tom, že máte  tohohle cukrouše v posteli, jakmile zjistí, že si místo milenky či partnerky pořídil druhou matku, vezme do zaječích. Takže klídek. Ví, kdy se má učit na zkoušky, a ví, že by neměl večeřet o půlnoci. Vy jak_sbalit_zajicka_v_5_krocich_od_vibratory-czho poučte maximálně o tom, kdy vám to má udělat zezadu a kdy na pračce.

5. Užívejte si to

A nepřemýšlejte. Zapomeňte na vrásky, celulitidu, strie, šediny, dioptrie na blízko, pigmentové skvrny a jakékoli jiné známky stáří, které na sobě pozorujete. Dokud si s nimi nezačnete dělat hlavu vy, on je ani nezaznamená. Přísahám. Takže hoďte za hlavu všechna “ale” a “co když” a užívejte si tu čerstvost a vášeň, kterou vám do života vnesl. Co bude zítra, vem čert! :)

Tak hůrá na lov :)