.

Na velikosti (ne)záleží

na_velikosti_ne_zalezi_vibratory-cz

Rozklikávám zprávu od neznámého odesílatele. “Ahoj, já jsem Patrik, chceš se seznámit?” V příloze dickpic. Ou, fuck. Cizí péro jsem bez upozornění vidět nepotřebovala. Zajímalo by mě, Patriku, jestli to někdy jako balicí hláška zafungovalo. Jasně, tvůj penis je natolik úchvatný, že s tebou chci jít na kafe. Nebo víš co, přijeď rovnou ke mně. Protože není nic důmyslnějšího než přímá nabídka sexuální aktivity doprovázena vizuálnem. Na co nádech tajemna a očekávání, vyložme si karty na stůl!

Tak tedy, proč zrovna penis je středobodem vesmíru některých alfa samců? Já jsem ještě nikdy nezažila situaci, ve které bych si s jinýma holkama roztahovala nohy a ukazovala si vagínu. A já ji mám hezčí, heč! Jak moc je důležité, jak penis vypadá a jaká je jeho velikost? Následující řádky nejsou univerzální pravdy, pouze výsledek subjektivního pozorování a zkušeností. Tak si, prosím, alfa samci negooglete mou adresu, pokud byste měli potřebu mi podkopnout nohy nebo za mnou přijít s nabídkou “holčičko, ukážu ti věci, co jsi ještě nezažila”.

 

A co s malým kašpárkem?

Hlášku “i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo” vymyslel někdo, kdo nechtěl ranit mužské city. Protože je prostě sakra rozdíl, jestli se na jevišti objeví kašpárek nebo Hamlet. A to divadelní přirovnání mě trošku bolí u srdce, takže další eufemismy si domyslete dle libosti. Na velikosti prostě a jednoduše záleží. Pokud patříte k těm, které příroda dostatečně neobdařila, není potřeba skákat z okna, existují určitá ALE.

Můžete mít penis jako pán Bůh, pokud vám ale chybí mozek, obávám se, že to většině žen stejně stačit nebude. Dobrá soulož je základ, ale jak rád říkal můj ex “na sexu vztah nepostavíš”. Můj soukromý názor je, že na sexu vztah postavíš velice dobře, ale nevystačí ti to navždy. Pokud je muž hezký, milý, zábavný, blabla, další přídavná jména dle preferencí, a vadou na kráse je malý penis, nemyslím si, že ve vztazích bude neúspěšný. V jednorázových známostech možná. V tom případě bych změnila cílovku.

 

Takže jak na to...jak_na_to_vibratory-cz

To ALE spočívá v několika fíglech. Prvním z nich je správná poloha. Speciálně misionářská pozice, při které si žena položí nohy až na mužská ramena, je naprosto optimální. Dokážete tak proniknout hluboko a zároveň stimulovat ty “správné” body. Pokud to rádi děláte zezadu, doporučuju, aby žena měla nohy u sebe. Prostor v ženském klíně se tak zúží a nemá pocit, jako že se tam odehrává něco, co ani moc necítí. 

 Kreativita. Další předpoklad k uspokojení. Chcete to své holce pořádně udělat? Vyberte si správný nástroj. Použití pomůcky - dilda či vibrátoru - nemá znehodnocovat pozici muže jako samečka, který nedokáže svoji holku pořádně osouložit. Naopak, znamená to, že mu na jejím uspokojení velice záleží. Masturbace s nástrojem je prostě jiná, než když je použit během sdílené intimity. Intenzivnější, fakt. 

Oral skillz level master. Dělejte to holkám pusou. Pokud své umění orálního sexu vypilujete na maximum, není potřeba brečet nad malým vybavením. Navíc, souložit holku hodinu v kuse zvládne málokdo, ale přivádět ji k blahu hodinu jiným způsobem bude jistě náležitě oceněno. V knihkupectví jsem dokonce našla literaturu, která je přímo určena mužům s návody, jak to dělat. Na internetech jsou vzdělávací videa. Nic však nenahradí praxi. Takže cvičit, cvičit a cvičit.

Původně jsem chtěla bořit klišé, že holkám na velikosti nezáleží. Záleží. Ale pak jsem si uvědomila, jací vlastně muži, které příroda tolik neobdařila, jsou. S dost velkou pravděpodobností to nebudou Patrikové s dickpicem. Naopak, často trpí komplexy a jsou z toho smutní a nejistí. Proto bych je naopak ráda podpořila. Holky si sice neporovnávají vagíny, ale zase si vzájemně koukají na prsa, že ano. 

Konec konců, je to jenom tělo. Můžu zhubnout, cvičit a mít krásný zadek, ale pokud má celý náš rod plochý hrudník, bez plastického chirurga si ta prsa nevyčaruju. Můžete chodit do posilovny, pořídit si sixpack, ale na centrimetrech mezi nohama vám to nepřidá. Nejdůležitější bude nakonec kouzlo osobnosti a zda to “umíte prodat”. Zda vám záleží na tom, aby vaše holka byla spokojená, i když ji nebudete souložit mega penisem. Ve vzájemném respektu je to kouzlo. A nebýt sobec. Tak nebreč, kup si dildo a pořádně to své holce udělej :)