.

Proč si pořídit vibrátor?

Vibrátor je erotická pomůcka, jejímž hlavním účelem je vibrovat. Podle statistik je vibrátor součástí přibližně 50 % domácností. Není divu, je vhodný pro ženy, muže i pro páry. Co však vede lidi k pořízení této erotické hračky?

Jsou to právě ženy, které jsou z větší části majitelkami těchto vibračních pomůcek. Právě proto není divu, že jich na trhu seženete pro ženy daleko větší počet, než pro muže.

Jsem žena a chci si pořídit vibrátor pro sebe (nebo jinou ženu)Proc_si_poridit_vibrator

Patříte mezi ženy, které ještě nemají vibrátor a uvažujete o koupi prvního pomocníka? Proč ještě váháte?

Pořízení vibrátoru je přelomový okamžik v životě každé ženy!

  • Právě pomocí vibrátoru můžete sama masturbovat a tím se naučit, co se líbí vašemu tělu.
  • Navíc díky němu můžete dosáhnout opravdu rychlého a silného orgasmu.
  • Dalším plusem je to, že vás naučí mít se ráda - aneb příjemný vedlejší účinek úspěšné masturbace.
  • Celkově váš sexuální život bude povznesen do nových, zatím nepoznaných dimenzí, protože ani masturbace, ani sex s partnerem nejsou tak intenzivní, jako když si užíváte s vibrátorem.

Chci vibrátor pro svou partnerku (dárek)

Jste muž ohleduplný k potřebám své partnerky? Pak není divu, že uvažujete o koupi vibrátoru. V poslední době jsou to právě ženy, které vyžadují více sexu než muži. Ženy chtějí delší předehry i delší sexuální akt samotný. Právě proto je pochopitelné, že chcete své partnerce vynahradit ty chvilky, kdy se jí sám nemůžete věnovat. Rozhodně je příjemnější koupit jí vibračního kamaráda, než vidět pak z okna utíkat vašeho souseda.

Co se týče uspokojené ženy, ne nadarmo se říká, že když je žena klidná, když ji hýčkáte a když jí dodáte její pohodu, tak nastává i rodinná pohoda.

Věřte, že se sám jako muž naučíte vibrátor ocenit. Přeci jenom po náročném týdnu těžké práce nemusíte mít na sex myšlenky, radši si půjdete posedět s klukama do hospody. A vaše partnerka si zase může užít nějaký ten čas o samotě.

Další důvod, proč své ženě koupit vibrátor? Pokud potřebujete, tak máme ještě jeden - jedná se o vhodný dárek.

Vibrátor pro muže

Jste muž a chcete si pořídit vibrátor? Myslíte si, že je to divné? Rozhodně ne. Dnes už se vyrábí vibrátory, které jsou určené právě pro muže. Jsou určené ke stimulaci mužské prostaty. Mají speciální tvar i velikost. Stimulace mužské prostaty je čím dál ožehavější téma. Pro muže má velmi příjemné stimulativní účinky a dokonce je stimulace prostaty i zdraví prospěšná.

Vibrátor pro páryVibrator_pro_pary

Jste v páru a uvažujete o pořízení vibrátoru? Neváhejte. Jedná se o ideální situaci. Sex ve vztahu, obzvláště v tom dlouhodobém, se může postupem času vyčerpat a právě díky vibrátoru se může váš sexuální život zpestřit i okořenit. Může vnést do vaší ložnice nové podněty i vzrušení. Tohoto parťáka využijete jak při předehře, tak při sexu samotném. Navíc díky němu můžete vyzkoušet nějaké nové polohy. Lépe poznáte touhy vašeho protějšku. Zjistíte, co a komu dělá dobře, což samo o sobě vede k lepšímu sexu.

A jedna rada na závěr: Pořídíte-li si vibrátor ve dvojici, nezapomeňte ho ve dvojici i používat, zážitek s ním může být natolik uspokojující, že by mohl vzbudit i žárlivost.