.

RECENZE: Vibrátor Ultimate Performance 2

 

První dojem

Vibrátor je uložen v diskrétním a elegantním balení. Po otevření krabičky na mě vykoukl vibrátor s výstupkem na klitoris ve velmi hezké barvě a klasickém tvaru, zdobený propracovanými detaily. Je v plastovém pouzdru a vedle něj byla přiložená USB nabíječka.

Materiál a vzhledzalud_vibratoru_s_vroubky

Vibrátor vypadá na první pohled jako klasický vibrátor, na rozdíl od ostatních tahle hračka ovšem zaujme.

  • První zajímavostí je opravdu netradiční fialová barva s černým lesklým držením.
  • Vibrátor je dlouhý 20 cm. Hlavní část bude mít nějakých 12,5 cm. Část na klitoris přibližně 6 cm. Průměr vibrátoru je asi 3,5 cm.
  • Hlavní část vibrátoru je celá nejenom designově, ale hlavně funkčně propracovaná drobným vroubkováním a zakončením ve tvaru žaludu. Vroubkování ocení především váš G-bod.
  • Ovládání vibrátoru je na přední části ihned pod výstupkem na klitoris. Ovládací tlačítka jsou celkem tři: nahoru, prostřední pro vypnutí / zapnutí a dolů. Z druhé strany pak naleznete místo určené pro nabíjení.

Vibrátor je vyroben ze silikonu. Není divu, že se jedná o jeden z nejoblíbenějších materiálů pro výrobu erotických pomůcek. Silikon je na dotek velmi příjemný materiál, který je lékařsky nezávadný, nedráždí pokožku, dokonale přenáší vibrace, vyniká svou elasticitou, je vodě odpudivý, odpuzuje i nečistoty a bakterie. Jediný nedostatek silikonu je, že by neměl přijít do styku s jinými silikonovými výrobky, protože pak se poškodí jeho povrchová struktura, proto pozor, s tímto vibrátorem nepoužívejte žádný lubrikant na silikonové bázi.

Ovládání Františka "Ultimate Performance 2"

ovladani_vibratoru

Vibrátor má snadné a intuitivní ovládání. K tomu slouží tři snadno hmatatelná tlačítka. Na vnějším okraji je tlačítko nahoru, uprostřed se nachází tlačítko pro zapnutí a vypnutí a nejblíže k části stimulující klitoris je tlačítko dolů.

Pro zapnutí i vypnutí je třeba tlačítko přidržet cca 3 sekundy. Jakmile je vibrátor zapnutý, oblast tlačítek se rozsvítí.

U vibrátoru si můžete užít celkem 10 vibračních režimů, kterými přepínáte pomocí krátkého stisknutí prostředního tlačítka sloužícího i k vypínání a zapínání.

Každý z režimů má celkem 5 rychlostí. Po zapnutí je vibrátor automaticky na střední rychlosti. Rychlejší vibrace volíte tlačítkem nahoru a pomalejší vibrace tlačítkem dolů.

Moje osobní dojmy

"Nedej na první dojem." To je přísloví, které u tohoto vibrátoru platí dvojnásobně. Proč? Protože na první pohled vypadá celkem obyčejně. Má normální velikost, výstupek na klitoris. Zaujme hezkou fialovou barvou, která v kombinaci s černou lesklou rukojetí tvoří elegantní celek. Toť vše. Když vibrátor začnu zkoumat více do detailů, všimnu si drobného vroubkování - část směřující k přední straně vagíny je vroubkovaná celá, což potěší nejeden bod G. Po stranách jsou další jemné vroubky. Zakončení vibrátoru nápadně připomíná mužský penis. Odjakživa věřím, že v detailech je síla a u tohoto vibrátoru je to rozhodně pravda.

Použitíbok_vibratoru

  • Držení vibrátoru padne přesně do ruky. Jakékoliv hrátky jsou mnohem příjemnější, když se člověk nemusí soustředit, jak vibrátor uchopit. Ovládání je super. Nevím, jak je to možné, ale automaticky, kdykoliv jsem chtěla přepínat režimy, tak mi prst skončil na správném tlačítku. Překvapivě jsem se nesekla ani jednou a ani jednou jsem se nepotřebovala podívat.
  • Co ocení nejedna žena je intenzita vibrací. Ultimate Performance 2 opravdu není jen tak nějaký vibrátor. Je super výkonný. A díky dobře odstupňované volbě intenzit věřím, že si každá žena nalezne přesně takovou intenzitu, která právě jí bude vyhovovat. Mně bohatě stačila střední intenzita automaticky nastavená od spuštění.
  • Kromě toho oceníte i detailně propracované výstupky na hlavní části vibrátoru. Jak jsem předpokládala, když jsem ho vzala poprvé do ruky - tyto výstupky potěší a stimulují ženský G-bod.

Shrnutí

Vibrátor Ultimate Performance 2 (František) je vhodný pro všechny - začátečnice i ženy, které již s vibrátory mají nějakou zkušenost. Jedná se o hračku, která má luxusně elegantní provedení, poměrně silné vibrace a je perfektně zpracovaná z příjemného materiálu. Cena je o něco vyšší, ale v porovnání kvalita vs. cena určitě stojí za koupi.

Vibrátor František (Ultimate Performance 2) – jednoduchost, elegance a dokonale propracované detaily

Františka si můžete prohlédnout zde: https://www.vibratory.cz/vibrator-frantisek