.

Sex s ním jako za mlada

Čím dál více žen si stěžuje na nedostatečný chtíč svých partnerů. Dříve se psalo o tom, jak muži mají neustále chuť na sex, mohou ho mít kdykoliv, nemají problém s orgasmem, podvádějí své partnerky kvůli nedostatku sexu atd. atd. Pravda je taková, že se situace pomalu, ale jistě obrací. Stále větší počet žen má problém s nedostatečným chtíčem svých partnerů. Jejich potřeby jsou zkrátka daleko nižší, než potřeby jejich žen. Proč se tomu tak děje?

Jsme to, co jímeSex_s_ním_jako_za_mlada_Vibrátory-cz

Už jste toto rčení slyšeli? Pravděpodobně ano. Většina žen se snaží stravovat nějakým zdravějším způsobem, chtějí být fit a vypadat dobře pro své partnery. Muži si ve většině případů bohužel se zdravým jídelníčkem hlavu nedělají. Milují maso, tučný bůček, slaninu i českou kuchyni, která je podle různých studií ta nejvíce depresivní na světě. A nebojí se ládovat svými oblíbenými pochoutkami denně.

A zde nastává náš problém…

Špatným stravováním a nezdravým životním stylem se zanáší lidské tělo. Co to znamená? Pokud musí lidský organismus bojovat se špatně stravitelnými potravinami, alkoholem, nikotinem a dalšími látkami, tak prostě nemá energii na sex. Není chuť, není energie a vlastně postupně mizí i výdrž.

Můžete se pak snažit, jak chcete, abyste svedla svého partnera – od sexy oblečení, společného sledování porna, zkoušení nových poloh, erotických pomůcek, nových míst, změně času, přidání více spontánnosti i tajuplnosti. Můžete být sexuální bohyně, ale váš partner zkrátka a jednoduše nebude schopný zvládat vaše tempo a ani vaši výdrž. Když už se vám podaří nějakým způsobem ho přimět k sexu, pravděpodobně nevydrží tolik, co dřív a z hodinových hrátek bude najednou stěží dvaceti minutovka.

Věděli jste, že 40 % mužů nad 40 let trpí erektilní dysfunkcí? Muži, kteří mají v tomto věku potíže s erekcí, mají větší riziko srdečních příhod. Ano, jejich nefunkční penis se je snaží pár let upozorňovat, než muž skončí na pohotovosti s bolestí na prsou. A jak je to spojeno? Jako první se lidem s nezdravým životním stylem zanášejí tepny a střeva a právě tepny jsou pro nás tak důležité. Penis je plný tepen a různých žilek a při zdravotních problémech bývá postižen jako první. Proč? Protože tepny v něm jsou poloviční oproti tepnám v srdci.

Co s tím?

Ideálně více zeleniny. Nebudeme zde kázat zdravý životní styl a správnou života správu, nebo snad stát se vyznavačem veganské stravy, to patří jinam. Ale pokud chcete plnohodnotný a zdravý sex, je potřeba, aby se vám správně prokrvovaly pohlavní orgány – u žen a hlavně u mužů. Ke správnému prokrvení dochází díky nezaneseným tepnám a jejich očistu docílíte dlouhodobě díkyspoustě zeleniny a minimálně tučným jídlům. Získáte tak více energie a první, kdy se vaše zdravé tělo projeví je právě vaše sexualita – zvýšený zdravý chtíč, výdrž i na několik kol.

Pokud by partner odmítal toto vyzkoušet, případně přejít na nějaký rozumný kompromis, pak už vám zbývá buď výměna sexuálního partnera, nebo třeba zkusit vibrátor.