.

Existuje závislost na vibrátoru?

Nejprodávanější erotická hračka pro ženy i muže - vibrátor, nebo česky tzv. robertek, je erotická pomůcka, kterou má podle světových statistik ve své ložnici cca 50% sexuálně dospělých lidí. Pro ženu je vibrátor daleko použitelnější. Použije jej k masturbaci - vaginální, anální i klitorální stimulaci. Pro muže se vyrábí speciální vibrátory, které slouží ke stimulaci prostaty nebo vibrátory imitující orální stimulaci. Pokud se bavíme o párech, vibrátor může být skvělým způsobem, jak okořenit a oživit společný sexuální život. Hlavním účelem vibrátoru je, jak už sám název napovídá, vibrovat. Vibrace vytvářejí skvělý a nezaměnitelný pocit. Takový, jaký při sexu bez pomůcek nikdy nedokážete napodobit. Právě z toho důvodu stojí robertky za vyzkoušení a zapojení do postelových sexy hrátek, ať už těch sólo, či těch partnerských.

Hlavní výhody vibrátoruexistuje_zavislost_na_vibratoru_blog_vybratory-cz

Řekneme si jich jenom několik, ale i ta trocha, kterou vám zde zopakujeme (určitě už o nich dávno víte), vás ujistí, že vibrátor JE erotická hračka, která přináší výhody ocenitelné každým.

  • Vybere si každý - výběr dostupných vibrátorů je opravdu široký a vy si díky tomu můžete vybrat přesně podle vašich preferencí. Vyberte si velikost, která vám vyhovuje, ať už super XXL nebo něco v "normální" velikosti. Vyberte si materiál, který je příjemný právě vám - od měkoučkého gelu, přes velmi příjemný a vysoce praktický silikon, po různé tvrdší drahé kovy, dřevo, sklo, keramiku, či plast a Nature Skin, jehož vlastnosti se různí. Navíc můžete mít vibrátor, který bude stimulovat váš G-bod, takový, který potěší váš klitoris, možná hračku 2v1. Vyberete si vlastnosti a funkce, které vám budou vyhovovat a po kterých toužíte. Právě díky tomu je vibrátor hračka, která vždy přesně pasuje tam, kam vy chcete a přináší požitek právě vám.
  • Vibrace - samy o sobě způsobují vibrace nenapodobitelný a jedinečný pocit, který přesně a rychle stimuluje téměř každého. U většiny vibrátorů si navíc můžete vybrat tlak a intenzitu vibrací, což je úžasné. Dostanete tak přesně to, co chcete a v momentě, kdy na to máte chuť.
  • Nemluví - to snad nepotřebuje komentář :).
  • Ovladatelnost -  většina dnešních hraček je opravdu velmi snadno a intuitivně ovladatelná.
  • Dostane vás na vrchol - kdykoliv! Kdysi jsem slyšela vtip: "Víte, co ženy dělají po sexu? 5% si jde zakouřit, 10% jde do sprchy a 85% se jde dodělat." Stává se to poměrně často - muži dosáhnou orgasmu dříve, než jejich partnerka. Každopádně s vibrátorem už neuslyšíte slova, jako v písničce od Rybiček 48 - Zamilovaný - Nešťastná: "Promiň lásko, já už budu."
  • Je tu pro vás - vibrátor je nefunkční jenom v době, kdy se nabíjí, jinak je pro vás připraven kdykoliv - 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Navíc zvládne i několik kol za sebou a ještě navíc nepotřebuje mezi jednotlivými koly pauzu.

Existuje něco jako závislost na vibrátoru?zen_body_blog_vibratory-cz

ANO. Stejně jako je závislost na sexu, závislost na jídle, tak vzniká i závislost na vibrátoru. Je to snadné. S vibrátorem máte naprosto jiný zážitek, než při sexu. Příjemný zážitek. Kdo by ho nechtěl zažívat pořád dokola?

Vše vzniká samotným výběrem, jdete do sexshopu, nebo se podíváte na stránky on-line erotického obchodu nabízejícího vibrátory. Výběr je OBROVSKÝ. A to doslova. Tvary, funkce, velikosti. Vibrátor splní všechny vaše fantazie, živý partner vám nenabídne nic podobného. Chcete je všechny...

Vy si složitě jeden vyberete a přinesete si ho domů. Váš vibrátor. Jste zvědavá, jestli vám bude vyhovovat, obzvláště je-li to váš první vibrátor. Tak ho vybalíte, prohlédnete, zapnete a napadne vás, že ho rovnou i vyzkoušíte. Zažijete s ním neodolatelný zážitek. Rychlý a intenzivní. "Vážně? Takhle rychle? Takhle snadno? To není možné." Pomyslíte si a vyzkoušíte ho podruhé, abyste se ujistila, že to je opravdu tak. A ono je. Tak ho vyzkoušíte potřetí. A najednou ho už nezkoušíte, ale používáte. Často se vy svých myšlenkách k tomu skvělému zážitku vracíte. Těšíte se, až si ho užijete znovu a znovu. A kdykoliv najdete chvilku, tak si ji užijete právě s vibrátorem. Pořád a pořád dokola.

Nemůžete se ho nabažit. Není divu. Je to účinné. Je to intenzivní. Vytáhnete ho z šuplíku denně. Používáte ho sama, případně i s partnerem.

Pak si pořídíte další na vyzkoušení.

Čím více používáte vibrátor, tím je pro vás složitější dosáhnout orgasmu s partnerem. Jeho stimulace už není tak účinná, v podstatě se proti němu stáváte imunní.

Pro jistotu si pořídíte další hračku a tak to může jít dál až do nekonečna. V nejhorším případě zůstanete bez partnera a partnera ani nebudete chtít. Prostě si vystačíte se svým šuplíkovým kamarádem.

To je opravdu ten nejhorší možný scénář.

Opravdu není dobré vyměnit partnera za vibrátor. Tato erotická pomůcka vás sice dovede k opravdu rychlému a intenzivnímu orgasmu. Je vědecky prokázáno, že lidé, kteří své vibrátory používají opravdu často, tak nejsou schopni dosáhnout orgasmu s partnerem. Ale pořád, opravdový partner z masa a kostí je nenahraditelný. Možná vám nepřinese tak skvělý sexuální zážitek, ale přesto vám v posteli poskytne daleko více a nejenom v posteli. Kvality partnerského života jsou nenahraditelné.