.

RECENZE: Vibrátor s výběžkem na klitoris - Athletic Runner

První dojmy

Vibrátor je zabalen do decentní bílé krabičky bez jakéhokoliv potisku - skvělá volba pro všechny, kteří touží po diskrétnosti. V krabičce je vibrátor uložený v plastovém pouzdru na míru a k němu je přiložená nabíječka.

Materiál a vzhled

Každá milovnice designu zaručeně ocení starorůžovou barvu a luxusní provedení s lesklou rukojetí. Celková délka vibrátoru je 21,5 cm, přičemž délka hlavní části je 14 cm. Průměr bude cca 4,5 cm. Hlavní část je vroubkovaná a má menší výstupek, který se po zapnutí pohybuje. Kromě toho má i nezávislý motorek. Menší část, která je určená pro stimulaci klitorisu, má celkově propracovaný design. Je vroubkovaná a zakončená do špičky. Z přední strany naleznete tlačítka na ovládání - vypnout / zapnout, nad ním + a pod ním -. Z druhé strany je pak místo pro nabíjení pomocí USB.

Vibrátor je vyroben ze silikonu, což je jeden z nejpříjemnějších materiálů na dotek. Nedráždí pokožku, je měkký a skvěle přenáší vibrace. Má dobrou elasticitu a odpuzuje do jisté míry nečistoty, bakterie i vodu. Jediné, na co si dávejte pozor - silikon je materiál, který se nesnese s jinými silikonovými výrobky - nemělo by mezi nimi docházet k tření. Není tedy vhodné používat lubrikant na silikonové bázi.

Ovládání - Athletic Runner

Vibrátor Athletic Runner má snadné a intuitivní ovládání. K tomu slouží tři snadno hmatatelná tlačítka. Na vnějším okraji je tlačítko (-), uprostřed se vibrator_daniel_ovladani_pohled_z_vibratory-cznachází tlačítko pro zapnutí a vypnutí a nejblíže k části stimulující klitoris je tlačítko (+).

Pro zapnutí i vypnutí je třeba tlačítko přidržet cca 3 sekundy. Jakmile je vibrátor zapnutý, oblast tlačítek se rozsvítí.

Horní část, která má za úkol masírovat, ovládáte pomocí prostředního tlačítka pro vypínání a zapínání. Stačí mírně zmáčknout a postupně se režim masáže začne zrychlovat. Vibrátor má celkem tři rychlosti pro masáž.

Tlačítky (+) a (-) pak ovládáte vibrační část sloužící ke stimulaci klitorisu. Ta má režimů celkem 10.

Co se mi na ovládání líbí a už dlouho jsem se s tím nesetkala – jakmile projedete všechny režimy, nezastavíte se na tom konečném, ale plynule pokračujete s výběrem od začátku. Většina dnešních hraček se zastaví a musíte použít jiné tlačítko, zde si vystačíte s jedním.

Moje osobní dojmy

  • Barva

Hned po rozbalení jsem byla nadšená z krásné barvy. Konečně hračka, která není křiklavě růžová, ale naopak velmi decentní.

  • Balení

Také se mi líbila krabička - většina výrobků má na krabičce nějaký potisk nebo minimálně značku. Zde je balení opravdu sněhobílé.

  • Tvar vibrátoru

Těšila jsem se na část určenou pro stimulaci klitorisu, protože mě opravu zaujal její tvar. S čím jsem chvíli bojovala, byla rukojeť. Ač designová, trošku jsem se bála, že při používání nebude příjemná do ruky.

  • Ovládání

          Další věc, která mi chvilku trvala, bylo přijít na to, kde se ovládá hlavní masážní část vibrátoru.

Použití

Zpočátku jsem měla obavy z provedení rukojeti. Ve skutečnosti není ale její tvar takový nedostatek, právě naopak. Držení vibrátoru je díky ní snadné a hlavně vás vibrator_daniel_bocni_pohled_z_vibratory-czpřímo navede na tlačítka, takže se vibrátor velmi dobře ovládá. Funguje naprosto precizně.

Hlavní část vibrátoru nevibruje, ale masíruje. Tento druh stimulace je parádní, protože masážní výstupek je navržen tak, aby masíroval bod G, což vede k zaručenému orgasmu.

Část určená na klitoris vibruje decentně v různých režimech i rychlostech, které ocení každá žena, která klitorální stimulaci vyhledává.

Dohromady se jedná o velmi účinné dráždění.

Vibrátor je také poměrně tichý.

Shrnutí

Tento vibrátor je určen spíše pro fajnšmekry než pro začátečníky. Jedná se o hračku, která je luxusní po všech stránkách - má ideální velikost, dokonalé zpracování a hezkou barvu. To vše je samozřejmě vykoupeno vyšší cenou.

Vibrátor Athletic Runner - na první pohled vypadá luxusně a na první dotek slibuje rozkoš. V prodeji jsou poslední kusy, odkaz do e-shopu je zde!