.

Vibrátor jako dárek k Vánocům

Vánoce, Vánoce přicházejí. Ano, je to tak. Svátky klidu a míru před námi, bohužel spojené se spoustou chaosu plného vánočních příprav, úklidu a nákupu dárků. Někteří šťastlivci už mají vše připraveno a nakoupeno, jiní ale stále tápou, co může být tím nejvhodnějším dárkem pro všechny blízké? Kdy uklidím? Co upeču? Jednu věc ze seznamu si můžete odškrtnout – jedná se o dárek pro ženy ve vašem okolí.Vibrator_jako_darek_k_vanocum_od_vibratory-cz

Pokud chcete potěšit a obdarovat nějakou ženu, existuje samozřejmě celá hromada dárků, kterými uděláte radost - od kosmetiky, přes potřebné věci do domácnosti, oblečení až po knihy. Klasika. Co se ale letos vyhnout této otřelé klasice a vybrat něco originálnějšího a osobitějšího? Máme pro vás jeden nápad: vibrátor. Ano. Vibrátor.

Proč je zrovna vibrátor ten nejlepší dárek?

Vibrátor je erotická pomůcka, která slouží ke zpestření sexuálního styku nebo k masturbaci a rozhodně se jedná o věc, kterou by měla mít doma každá žena - ať už single nebo ve vztahu. Proč?

Vibrátor pro pár

Pokud pořídíte vibrátor dívce / ženě / partnerce, někomu, kdo je ve vztahu, tak jí nedáte jenom dárek. Obdarované věnujete mnohem víc. Pár si díky vibrátoru zpestří a okoření svůj sexuální život, který po nějakém čase může nějaké začít skomírat. V páru lze vibrátor využít při předehře pro nažhavení partnerky, stejně tak ho můžete využít při sexu samotném. Spousta žen má problém s dosažením orgasmu – s vibrátorem tento problém částečně opadá, protože většina z nich je uzpůsobena tak, aby masírovala maximální počet nervových zakončení v pohlavních orgánech ženy, včetně klitorisu a díky tomu se málo-kdy stává, že se k orgasmu nedopracujete. Na druhé straně muži mívají občas problém s rychlým dosažením orgasmu. A občas ani ne rychlým, ale spíše rychlejším než u jejich partnerky. Zde vám vibrátor také pomůže. Zastoupí za partnera a může dokončit započatou práci.

Vibrátor pro ženu

Pokud se je žena sama - bez partnera, tak vibrátor je ideální pomocník při masturbaci. Dopomůže vám k rychlému a intenzivnímu orgasmu. Navíc díky němu žena snadno pozná své tělo a zjistí, co se jí líbí, což do budoucna ocení i v partnerském vztahu.

Výhody vibrátoru

  • Můžete sehnat takový, jaký chcete, vyberete vyhovující velikost, materiál i vlastnosti a to vše podle vašich přání a tužeb. Díky tomu bude pasovat přesně tam, kam chcete.
  • Navíc vibrace, kdy u většiny vibrátorů zvolíte vám vyhovující tlak intenzitu vibrací. Vyberete přesně to, co chcete, v momentě, kdy chcete a na místě, které vás rajcuje.
  • Nemluví, tudíž neodmlouvá.
  • Snadná ovladatelnost.
  • Může furt. Tato erotická pomůcka je připravená 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Zkrátka kdykoliva může vždycky. Nemusí se dostávat do nálady, nemusí si mezi jednotlivými čísly vydechnout.
  • Vždycky můžete čekat dosažení vrcholu. Vždycky... Už nikdy neuslyšíte něco ve stylu "Promiň lásko, já už budu".

Jaké vibrátory podle druhu seženu?

Jedna rada na závěr. Pokud chcete, aby byl dárek kompletní, věnujte k vibrátoru i lubrikační gel. Ten prohloubí celý zážitek.